"Блокувальників" змушують іти до лікарень зі скаргами "на здоров'я" - Аброськін

Укрінформ
Поліція Донеччини діє виключно в межах закону та робить все можливе задля безпеки громадян.

На цьому наголосив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, закликаючи не піддаватися на провокації, якими намагаються дискредитувати поліцейських.

"Звертаюсь до кожного - не ведіться на провокації та гучні заяви від політиків-невдах, які намагаються за рахунок чужого горя підняти собі рейтинг. Поліція Донеччини діє виключно в межах закону та робить все можливе задля безпеки наших громадян", - написав Аброськін у Фейсбуці.

Він зазначив, що 13 березня співробітниками ГУНП Донецької області були затримані 45 осіб, з них 8 осіб, які, з їх слів, брали участь в АТО, 4 - власники зброї та 6 - раніше засуджених осіб. Вони є мешканцями 8 областей України.

"Станом на сьогоднішній ранок всі вони відпущені. Жоден з них не має тілесних ушкоджень. Але надходить інформація, що відома особа - організатор "блокади" вимагає від кожного з них звертатися до лікарні зі скаргами "на здоров'я" для використання в подальшій дискредитації співробітників поліції. До речі, кожен із затриманих після перевірки та дачі пояснень пройшов медичний огляд, під час якого "скарг" не надходило”, - наголосив Аброськін.

Він підкреслив, що поліція Донеччини діє виключно в межах закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-