Під Харковом затримали жителя Луганська зі зброєю

Під Харковом затримали жителя Луганська зі зброєю

Укрінформ
Автомобіль з луганськими номерними знаками затримано співробітниками батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Харків" на стаціонарному посту в селищі Пісочин під Харковом.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексеєва.

"Автомобіль затримано приблизно о  08:00. Під час перевірки документів з'ясувалося, що водій автомобіля "Mersedes Benz" - 35-річний житель міста Луганська, який з 2015 року мешкає у Харкові. Під час огляду особистих речей у 29-річного пасажира авто виявлено зброю: стартовий пістолет з ознаками модернізації. За словами власника, пістолет він придбав у невідомих йому людей. Також були виявлені патрони, зроблені кустарним методом", - зазначила Алексеєва.

За її словами, обох чоловіків доставили до Люботинського відділення поліції для з'ясування усіх обставин події. "Зброю та боєприпаси вилучено і спрямовано на експертизу", - додала Алексеєва.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) з санкцією позбавлення волі на строк до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-