У Харкові пенсіонер викинувся з колеса огляду

У Харкові пенсіонер викинувся з колеса огляду

Укрінформ
Пенсіонер віком 66 років покінчив життя самогубством, виплигнувши з кабіни атракціону "Колесо огляду" в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, що на головній Сумській вулиці в Харкові.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексеєва.

"Інформація про подію, яка сталася в парку ім. Горького, надійшла в чергову частину Шевченківського відділу поліції о 16:20. За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група", - зазначила Алексеєва.

За її словами, правоохоронці опитали свідків і оглянули місце події. 

"За словами очевидця стало відомо, що чоловік перебував в кабінці один і виплигнув із верхньої точки атракціону. Він загинув на місці", - додала Алексеєва.

За її словами, факт події зареєстрований в Журналі єдиного обліку правопорушень: "Перевірка триває".

Як розповіли кореспондентові Укрінформу в адміністрації парка ім. Горького, тутешнє колесо огляду - найвище в Україні, з висоти 55 метрів відкривається вся панорама Харкова. Всі кабінки обладнані огорожею з поручнем безпеки для запобігання випадковому випаданню або виходу пасажира під час обертання: колесо робить повне обертання за 20 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-