На Рівненщині заарештували всіх директорів лісгоспів - Аваков

На Рівненщині заарештували всіх директорів лісгоспів - Аваков

Укрінформ
У Рівненській області проведено спецоперацію з викорінювання корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки, в результаті якої сьогодні було заарештовано 10 осіб.

Про це на своїй сторінці повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. 

"Співробітники Управління захисту економіки Нацполіції спільно з Військовою прокуратурою провели спецоперацію з викорінювання корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки. ... 10 затриманих у "Лісовій справі", - написав Аваков.

Він повідомив, що сьогодні, 5 березня, затримали в.о. начальника й екс-керівника Управління лісового і мисливського господарства Рівненської області і 8 директорів лісгоспів. "Які "сумлінно" працювали навіть у  вихідні дні", - з іронією додав міністр.

Як уточнив міністр, заарештовано всіх директорів лісгоспів області.

За словами Авакова, щоб спокійно працювати "за законом", директори лісгоспів заносили керівництву десятки тисяч євро. А ті, у свою чергу, домовлялися з контролюючими службами про позитивний результат їх перевірок.

До речі, колишній керівник пішов зі своєї посади місяць тому. Його «справу» продовжив новопризначений начальник, говорить Аваков.

"15 тисяч євро і 5 тисяч доларів привезли директори лісгоспів керівництву управління. Зазначену суму мали передати перевіряючим з Держлісагентства за приховування виявлених порушень", - написав Аваков і додав: "Корупція в класичному вигляді, якісно задокументовані і ті хто, брав і ті, хто давав".

Він подякував співробітникам Управління захисту економіки у Рівненській області ДЗЕ Нацполіції і військової прокуратури за чудову роботу й оперативне затримання.

"Крок за кроком знищимо корупцію", - підсумував міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-