Держлісагентство оголосило конкурс на зайняття 15 посад керівного складу територіальних органів

Держлісагентство оголосило конкурс на зайняття 15 посад керівного складу територіальних органів

Укрінформ
З 21 лютого наказом Державного агентства лісових ресурсів України оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів.

Про це повідомила в. о. голови Держлісагентства Христина Юшкевич у Фейсбуці.

"Ми розпочинаємо комплексне оновлення лісової галузі. Всі проходитимуть відкритий і прозорий конкурс. Обрання керівництва обласних управлінь лісового та мисливського господарства відбуватиметься в декілька стадій. Зараз вперше ми оголошуємо конкурси на таку кількість посад – 15 посад керівного складу облуправлінь. Загалом це буде перший етап оновлення", - написала Юшкевич.

За її словами, наступним етапом буде оголошення конкурсів на більш як 30 вакантних посад директорів лісгоспів.

Зокрема, за даними прес-служби Держлісагентства, конкурсний відбір оголошено на посади начальників Запорізького, Івано-Франківського, Луганського, Рівненського, Харківського, Хмельницького, Чернігівського обласних управлінь лісового та мисливського господарства і Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства; перших заступників – головних лісничих Дніпропетровського та Миколаївського обласних управлінь лісового та мисливського господарства; заступника начальника – головного інженера Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника – завідувача сектора планування та економічного аналізу Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства; заступника начальника – начальника відділу фінансів та економіки Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства, заступника начальника – завідувача сектору економіки, фінансування та планування Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Термін прийняття документів – 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу. Конкурсні відбори розпочнуться з 20 березня 2017 року.

Із загальними умовами проведення конкурсу та спеціальними вимогами до осіб, які претендують на зайняття посади державної служби категорії "Б" можна ознайомитися на сайті Держлісагентства у рубриці "Конкурсний відбір керівників".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-