Поліція каже, що ситуація на станції Кривий Торець під контролем

Поліція каже, що ситуація на станції Кривий Торець під контролем

Укрінформ
Ситуація на залізничній станції Кривий Торець стабілізована, правопорядок перебуває під контролем поліції.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

"Ситуація на станції Кривий Торець стабілізована, правопорядок перебуває під контролем поліції... Наразі порушень громадського порядку немає. На місце прибула посилена слідчо-оперативна група Торецкого відділення поліції", - сказано в повідомленні.

У поліції нагадали, що близько 13.20 на 102 надійшло повідомлення від аноніма про те, що на залізничній станції Кривий Торець невідомі здійснили напад на блокувальників, внаслідок чого між сторонами виник конфлікт.

Під час першочергових дій поліцейські встановили, що невідомі намагалися розблоковувати локомотив, який знаходився на залізничних коліях, внаслідок чого виникла бійка.

В результаті бійки кілька чоловік отримали тілесні ушкодження. З боку блокувальників постраждало дві людини: чоловік 1971 року народження отримав перелом ноги при падінні з потягу, ще один, 1965 року народження, - забиття лоба. З боку нападаючих на даний момент є інформація про одного потерпілого, який отримав поріз від бензопили.

В результаті заходів поліцейські затримали 37 активних учасників конфлікту з числа нападаючих. Зараз затримані доставлені до відділення поліції, з ними працюють слідчі, встановлюються особи затриманих та обставини події.

Як раніше повідомлялося, залізнична колія на переїзді станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка заблокована з 10 лютого, також блокувальниками захоплений електровоз з 47 вагонами. За цими фактами слідчим відділенням Торецкого відділення поліції розпочате досудове розслідування по ч. 1 ст. 279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) і ч. 2 ст. 278 (Викрадення або захоплення залізничного рухомого складу, повітряного, морського або річкового судна) Кримінального кодексу України.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-