У штабі блокувальників кажуть, що після бійки є поранений ножем

У штабі блокувальників кажуть, що після бійки є поранений ножем

Укрінформ
У штабі учасників торгової блокади на Донбасі заявляють, що в результаті бійки один із її учасників зазнав ножового поранення.

Про це йдеться в повідомленні "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в Фейсбуці.

"На даний час редут деблокований. Згідно з інформацією поліції Донецької області було затримано 37 осіб з боку нападників на ветеранів. Вдалось уникнути застосування вогнепальної зброї та обмежитись тільки пострілами у повітря. Троє постраждалих захисників редуту госпіталізовані. Один з ножовим пораненням, один із черепно-мозковою травмою та ще один - із переломом ноги. Постраждалим надається медична допомога", - зазначають блокувальники.

У штабі переконані, що напад на блокувальників на Донбасі "задумувався як провокація з метою вкликати озброєну відсіч захисників редуту і отримати “моральне” право для силового розгону “обох сторін”.

"На користь даного припущення свідчить факт того, що напад на редут відбувався безпосередньо під час засідання кабінету міністрів, на якому міністр внутрішніх справ Аваков оголосив свою готовність до силового розгону учасників блокади", - наголошується в повідомленні.

Як запевняють у штабі, зараз гарнізон редуту “16 добровольчого батальйону” на залізничній станції Кривий Торець укріплений додатковими підрозділами. Найближчим часом блокувальники обіцяють зробити заяву про свої подальші дії.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на залізничній станції Кривий Торець, де перебувають учасники блокади, виник конфлікт. Поліція затримала 37 осіб, які вчинили напад на учасників блокади. Повідомлялося про постраждалих з обох сторін конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-