Влада запевняє, що запасів вугілля на Зміївській ТЕС вистачає

Влада запевняє, що запасів вугілля на Зміївській ТЕС вистачає

Укрінформ
Запаси вугілля на Зміївській ТЕС, що у Харківській області, сьогодні становлять 172 тис. тонн, і цього вистачить до кінця опалювального періоду.

Про це заявив журналістам начальник Управління паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА Олексій Бєлоцький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"При тому темпі, в якому зараз працює Зміївська ТЕС, нинішніх запасів вугілля у 172 тис. тонн вистачить майже на 120 днів. Це означає, що до завершення опалювального періоду підприємство у повному обсязі забезпечене паливом", - відзначив Бєлоцький.

За його словами, також стабільно працюють усі теплоелектроцентралі області, включаючи Харківську ТЕЦ-5 і КП "Харківські теплові мережі".

Як повідомляв раніше Укрінформ, у березні 2015 року Зміївська ТЕС перейшла на роботу одним із двох енергоблоків. За даними ПАТ "Центренерго", до структури якого входить ця електростанція, причина зниження обсягів виробництва електроенергії - невистачання вугілля. На той період на складах електростанції було близько 12 тис. тонни вугілля, а за день один енергоблок спалює близько 1,3 тис. т.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-