Для жителів Авдіївки видали спецвипуск газети «Поліція Донеччини»

Для жителів Авдіївки видали спецвипуск газети «Поліція Донеччини»

Фото
Укрінформ
Для жителів Авдіївки, які відчувають брак української інформації, видали спецвипуск газети «Поліція Донеччини».

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Тут інформаційний голод. Ми видали спецвипуск газети спеціально для жителів Авдіївки, щоб люди мали об’єктивну та повну інформацію про ситуацію в місті, про те, куди можна звернутися за допомогою, щоб розуміли, що тут відбувається», – зазначив начальник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

Частину української преси правоохоронці залишили у пунктах поліції, які зараз працюють як штаби допомоги, інші екземпляри - доставляють під час превентивних заходів. Першими отримали свіжий номер мешканці старої частини міста.

Зараз в Авдіївці продовжують нести службу майже 120 правоохоронців. Окрім своїх прямих обов’язків із забезпечення правопорядку та розкриття злочинів, вони надають підтримку населенню.

«Дуже хочеться, щоб нам зробили українське телебачення. Вдома у нас цифрове телебачення, але там працюють лише російські канали та канали «ДНР». Кому це потрібно? Всю інформацію, що ми маємо, нам передають хлопці, за що їм велика подяка. Це все, що нам надходить з України», – розповідає Тетяна Кондачкан.

Раніше жінка мешкала в Грузії, але через бойові дії була вимушена виїхати до Донецька, а потім з тих же причин опинилася в Авдіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-