У Кам'янському підпалили машину редактора місцевого сайту

У Кам'янському підпалили машину редактора місцевого сайту

Відео
Укрінформ
У місті Кам'янському (кол.Дніпродзержинську) невідомі підпалили машину редактора місцевого сайту.

Про це  повідомляє сайт міста Кам'янського 5692.com.ua.

"У ніч з суботи на неділю, 12 лютого, Сергію Гузю, головному редакторові сайту 5692.com.ua і газети "Місто 5692", у дворі будинку невідомі підпалили автомобіль "Таврія". Першими пожежу помітили сусіди, вони ж і допомогли її гасити. Слідчо-оперативна група, що приїхала на місце, встановила сліди умисного підпалу автомобіля", - зазначається у повідомленні.

Підпал стався у районі 4-ї години ранку. Автомобіль спалахнув відразу у кількох місцях. Судячи з слідів, невідомий (чи невідомі) кинули на багажник пластикову пляшку із запальною сумішшю, а вже звідти вогонь став поширюватися по всьому автомобілю.

Журналіст пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю.

"Я не сумніваюся, що автомобіль спалили через нашу чесну і професійну роботу. Деяким впливовим людям в місті не подобалося те, як ми висвітлюємо події в Кам'янському (Дніпродзержинську), В останні тижні на редакцію чинився тиск, щоб не допустити виходу нової газети «Місто 5692», зупинити розслідування, які проводить редакція. Кілька днів тому у мене цікавилися, чи не сталося чого з моїм автомобілем? Думаю, що і наші останні публікації про те, як за допомогою маніпуляцій намагаються відкликати з міськради деяких депутатів - також не всім сподобалися. Прізвища тих, кого я підозрюю, назву трохи пізніше, нехай поки слідчі попрацюють", - заявив в коментарі Сергій Гузь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-