Кличко доручив приготувати київські парки до Євробачення

Кличко доручив приготувати київські парки до Євробачення

Укрінформ
Столичні парки мають бути упорядковані до травня і здані у експлуатацію на момент початку проведення Євробачення у належному стані.

Таке доручення головам київських райдержадміністрацій у п'ятницю дав мер столиці Віталій Кличко на презентації проекту стратегії розвитку «Київзеленбуду» на 2017-2021 роки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні у нашому місті нараховується 111 парків та 486 скверів. Велика кількість чи не так? І, відверто кажучи, - не така вже і велика кількість тих же скверів, де можна відпочити на належному рівні. Наше завдання - зробити так, щоб наше місто було комфортним. Потрібно, щоб наші парки нагадували парки, а не сміттєзвалища. І ми маємо їх привести до ладу до травня, до Євробачення», - сказав Кличко.

Він наголосив на тому, що не можна розглядати пропозицію приводити до ладу столичні парки влітку, оскільки «влітку люди мають відпочивати вже в зданих в експлуатацію парках, а не бачити всі ці ремонтні роботи».

«Ви маєте об'єднати зусилля і презентувати готові парки до травня. Ми не маємо їх здавати восени. У мене прохання (до голів столичних РДА - ред.), щоб на початок травня ми вже могли презентувати наші парки у нормальному стані», - зазначив Кличко.

Мер Києва підкреслив, що «в парках ми можемо дуже швидко показати результат», і закликав голів столичних райдержадміністрацій звертатися до нього за допомогою у разі потреби.

«Я хочу ще раз звернутися до вас: в наших силах зробити так, щоб місто Київ було по-справжньому зеленим, комфортним. Кожен з киян буде бачити результат вашої роботи. У кожного голови РДА у столиці має бути парк, яким він пишатиметься. Вони мають стати вашою візитівкою. Парки - це наступний крок, який ми маємо зробити», - резюмував Кличко.

Фото: 777-konstantin.blogspot.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-