У Бахмуті нардеп-блокувальник побив поліцейського

У Бахмуті нардеп-блокувальник побив поліцейського

Укрінформ
Співробітник Бахмутського відділу поліції отримав травму на блокпості під час виконання службових обов'язків. За фактом отримання поліцейським тілесних ушкоджень проводиться перевірка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

"Співробітник Бахмутського відділу поліції звернувся до місцевої лікарні із забоєм грудної клітини та був госпіталізований. Травму отримав на блокпості у Бахмуті під час виконання службових обов’язків, коли група людей намагалася перешкодити перевірці їхнього автомобілю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 4 лютого на блокпості був зупинений автомобіль з 8 громадянами у військовій формі, в одного з яких виявлено карабін СКС.

"Зі слів працівника поліції, присутній на місці один з народних депутатів України, які беруть участь у блокаді залізничного переїзду у Бахмуті, почав конфліктувати та перешкоджати здійсненню перевірки. Він надав вказівку водію покинути територію блокпосту та вдарив співробітника поліції в область тулубу. Під час конфлікту депутат висловлювався нецензурною лайкою, висловлював погрози фізичної розправи у бік поліцейських, які виконували свої обов'язки, та виказував наміри відібрати у них зброю, у разі здійснення перевірок вказаного автомобілю на інших блокпостах", - інформує поліція.

Вказаний факт зареєстрований до Єдиного журналу обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, триває перевірка. На цей час співробітник Бахмутського ВП, який отримав тілесні ушкодження, перебуває у лікарні.

Як повідомлялося, 25 січня ветерани АТО і деякі нардепи перекрили ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цих дій було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.

Прокуратура відкрила провадження за фактом блокування залізниці в Луганській області. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-