У центрі Львова палили шини на знак протесту проти рішення суду

У центрі Львова палили шини на знак протесту проти рішення суду

Відео
Укрінформ
Під будівлею Апеляційного суду Львівської області активісти запалили шини - у такий спосіб вони протестують проти рішення колегії суддів відпустити під заставу підозрюваного в організації замаху на львівського бізнесмена.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це багаття під Апеляційним судом області – наше попередження щодо готовності до більш радикальних дій", - зазначив один із активістів.

Вогнище із шин у центрі Львова загасили пожежники.

Напередодні колегія обласного Апеляційного суду ухвалила рішення випустити під заставу у 1,5 млн грн Дмитра Гаврилюка, який підозрюється в організації замаху на бізнесмена Богдана Копитка, внаслідок якого загинули троє охоронців.

Своє рішення судді пояснили недостатністю доказів.

Обурені рідні та співробітники загиблих – працівники ПАТ "Львівський холодокомбінат" заблокували двох суддів у залі засідань та примусили голову колегії написати заяву на звільнення. Третій суддя пішов на лікарняний.

Як повідомлялось, 29 серпня минулого року на дорозі до Старого Села неподалік Львова було підірвано машину, в якій мав їхати власник "Львівського холодокомбінату" Богдан Копитко. За висновком правоохоронців, вибухівку було закладено у дорожнє полотно.

Тоді загинули троє охоронців, які їхали в машині бізнесмена (сам він був в іншому автомобілі).

За підозрою в організації і виконанні замаху було затримано неодноразово судимого Дмитра Гаврилюка.

Фото: Варта1, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-