На трасі Київ-Чоп 5 вантажівок та 2 авто потрапили у ДТП: загинула жінка

На трасі Київ-Чоп 5 вантажівок та 2 авто потрапили у ДТП: загинула жінка

Укрінформ
Біля села Терентіїв Гощанського району на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю семи автомобілів, в тому числі п'яти вантажних. У ДТП загинула жінка, ще одна отримала травми.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Рівненській області.

"03 лютого о 08:45 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі 7 автомобілів (в тому числі 5 вантажівок) на трасі Київ-Чоп поблизу села Терентіїв", - йдеться у повідомленні.

Співробітники ДСНС оперативно відбуксирували вантажівку «Renault Magnum», що перегородила проїжджу частину, а також прибрали з дороги автомобіль «Volkswagen T4».

Про жертви аварії повідомили в прес-службі обласного ГУ Національної поліції.

"За попередньою інформацією, автомобіль Volkswagen T4, рухаючись у напрямку Рівного, не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник та перекинувся. Під час падіння з іномарки випало дві людини. Жінка від отриманих травм загинула на місці пригоди, а дівчину каретою швидкої медичної допомоги доставили до медзакладу. У салоні, крім водія, перебував ще один пасажир", - зазначили в поліції.

Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група, експерти та рятувальники. Поліцейські закликають водіїв бути обережними на автошляхах через погані погодні умови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-