Бойовики безперервно

Бойовики безперервно "поливають" вогнем Авдіївку

Відео
Укрінформ
У четвер, 2 лютого, на Донбасі зафіксовано 54 обстріли з боку окупантів. Двоє українських військових загинуло, дев'ятеро поранені.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях з РСЗВ БМ-21 "Град" в районі Авдіївки. Тут же протягом всього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети, гранатомети та стрілецька зброя. По Луганському та Пісках – міномети та БМП противника", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО в районі Широкиного вогонь вела реактивна система Град "П". 122 міліметрова артилерія, 120- та 82-міліметрові міномети вели вогонь по Водяному, Широкиному, Опитному, Мар’їнці, Чермалику.

"По Березовому та Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціям біля Мар'їнки вогонь вів снайпер", - зазначили в штабі.

Крім того повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики з мінометів обстріляли Кримське, а з гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-