Ескалація в АТО: за добу троє загиблих, 20 поранених

Ескалація в АТО: за добу троє загиблих, 20 поранених

Відео
Укрінформ
Найнапруженішою залишається ситуація на Донецькому напрямку в районі Авдіївки. Тут російсько-окупаційні війська застосовували 152 та 122 міліметрову артилерію, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Також з тих самих видів озброєння російсько-окупаційні війська багаторазово обстрілювали Зайцеве, Троїцьке, Кам’янку, Новотроїцьке, Луганське, Невельське та Опитне. По Пісках та Авдіївці протягом дня вогонь вели танки", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку зі 152 та 122 міліметрової артилерії загарбники вели вогонь по Водяному та Красногорівці. З мінометів різних калібрів обстрілювали Новотроїцьке, Красногорівку, Новогригорівку, Талаківку та Лебединське, а із гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Гнутове, Широкине та Водяне. По Новогригорівці вела вогонь БМП противника.

На Луганському напрямку противник обстріляв із мінометів Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а із гранатометів – Новозванівку і Станицю Луганську.

Загалом зафіксовано 71 обстріл. На жаль троє українських військових загинули, двадцять поранені і четверо травмовані.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Відео: Військове телебачення України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-