Бойовики знову атакували Авдіївку: загинули четверо бійців АТО

Бойовики знову атакували Авдіївку: загинули четверо бійців АТО

Укрінформ
Бойовики продовжили обстрілювати Авдіївку з мінометів і спробували атакувати. Сили АТО відбили наступ, але зазнали втрат.

Як повідомляє прес-центр АТО, четверо українських військових загинули, п’ятеро поранених.

"На Донецькому (напрямку - ред.) – після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати наші позиції, та, понісши втрати, змушені були відступити. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному та Кам’янці. Танк вів вогонь по Пісках. О 13.45, після обстрілів наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти здійснили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею. Ворог змушений був відступити. Станом на 18.00 зафіксовано 22 обстріли. На жаль, четверо наших військових загинуло, 5 – поранено", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначають: російсько-окупаційні війська продовжують обстріли наших позицій на всіх напрямках.

"На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони обстрілювали Красногорівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР противника", - уточнили в прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-