АТО: бойовики накрили Красногорівку реактивним вогнем

АТО: бойовики накрили Красногорівку реактивним вогнем

Відео
Укрінформ
Протягом середи на Донбасі зафіксовано 21 обстріл з боку окупаційних сил. Один український військовий отримав поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Окупанти продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. На Маріупольському - зі 122 міліметрової артилерії, 120 міліметрових мінометів вели вогонь по Красногорівці. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вів снайпер, а по Широкиному – БМП противника", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Оріховому та Новозванівці.

"На Донецькому напрямку – зі 120 та 82 міліметрових мінометів – по Авдіївці та Троїцькому. Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у штабі.

Повідомляється також, що близько 15.00 російсько-окупаційні війська, використовуючи реактивні системи залпового вогню, обстріляли населений пункт Красногорівка. 4 снаряди потрапили безпосередньо по місту і один неподалік.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-