На Миколаївщині знайшли хлопчика, який заблукав у лісі

На Миколаївщині знайшли хлопчика, який заблукав у лісі

Фото
Укрінформ
Рятувальники, правоохоронці та лісничі разом з мешканцями села на Миколаївщині шукали хлопчика, який заблукав у лісі.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"24 січня о 19:30 до Служби порятунку 101, від представників правоохоронних органів, надійшло повідомлення про те, що на території лісового масиву "Вознесенське" ДП Вознесенське лісове господарство загубився  хлопчик, 2007 р.н.", - йдеться у повідомленні.

При з’ясуванні обставин стало відомо, що хлопець разом із батьками пішов у ліс збирати дрова. Потім дитина вирішила самостійно повернутися додому. Однак коли до оселі повернулися батьки, хлопця там не було. Батьки та сусіди розшукували дитину у межах Вознесенського, але її ніде не було.

Пошукова група провела "прочісування" лісового масиву ланцюгом. Хлопця знайшли лісники у мисливському будиночку за 5 км від населеного пункту.

Для пошуку дитини на місце події виїхали аварійно-рятувальне відділення 12 Державної пожежно-рятувальної частини у складі 9 чоловік та інспекторський склад Вознесенського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС у Миколаївській області у складі 5 осіб. Також до пошуків  залучались 12 чоловік Вознесенського відділу поліції, 4 представника лісового господарства та місцеве населення.

Рятувальники закликають громадян не залишати дітей без нагляду, не дозволяти їм самостійно йти до лісових масивів та водних об’єктів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-