У Харкові відкрили стрілянину з балкона багатоповерхівки

У Харкові відкрили стрілянину з балкона багатоповерхівки

Укрінформ
У Харкові затримано трьох чоловіків, які відкрили стрільбу з автоматичної зброї з балкону багатоповерхового будинку на Олексіївському житловому масиві.

Про це кореспондентові Укинформу розповіла керівник прес-центру Управління патрульної поліції Харкова Ярослава Борисова.

"Близько першої години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що невідомі ведуть автоматичну стрільбу з балкону багатоповерхівки по вулиці Цілиноградській, 48. Про потерпілих не повідомляли. Після прибуття на виклик поліцейські знайшли на балконі будинку трьох чоловіків. Під час опитування вони поводилися агресивно, намагалися накинутися на поліцейських", - зазначила Борисова.

За її словами, патрульні застосували фізичну силу та наручники. Порушників доставлено до Шевченківського райвідділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події.

На місці знайдено гільзи, попередньо калібру 5,45 мм, додала Борисова.

Як повідомляв Укрінформ, 21 січня в Харкові на тролейбусній зупинці стався конфлікт між двома нетверезими чоловіками, у результаті 57-річний чоловік вистрілив у іншого з пневматичного револьвера "Флобер". Потерпілий не отримав значних ушкоджень. За фактом ведеться розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-