У Харкові за стрілянину по перехожих молодики можуть отримати п’ять років

У Харкові за стрілянину по перехожих молодики можуть отримати п’ять років

Укрінформ
Кримінальне провадження за ч.1 ст.296(хуліганство) відкрито за фактом стрілянини чотирьох нетверезих хлопців по перехожих, внаслідок чого було поранено молодого чоловіка.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"За фактом стрілянини чотирьох п'яних хлопців по перехожих з вікна багатоповерхівки на вулиці Золочівській, внаслідок чого постраждав 35-річний чоловік, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296(хуліганство) КК України - з санкцією до 5 років позбавлення волі", - відзначила Алексєєва.

За її словами, молодому чоловіку, який дістав поранення в спину, надано меддопомогу.

Як повідомляв раніше Укрінформ, вранці 9 січня Холодногірський відділ поліції отримав інформацію про стрілянину по перехожих з вікна багатоповерхівки по ул.Золочівській. Наряд поліції виявив у квартирі на 8-му поверсі чотирьох п'яних чоловіків віком 21-25 років. У квартирі також знайшли кулі від пневматичної рушниці. Свої дії підозрювані пояснили наміром похуліганити. Всіх чотирьох було затримано, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-