Луганська ОДА до Дня Соборності України оголосила акцію «Разом ми - сила!»

Луганська ОДА до Дня Соборності України оголосила акцію «Разом ми - сила!»

Укрінформ
Луганська обласна державна адміністрація закликала жителів області в День соборності звернутись до друзів, родичів і колег на тимчасово окупованій території з SMS-привітанням.
Про це Укрінформу повідомили в департаменті масових комунікацій ОДА.
«Головний месидж акції «Разом ми – сила!»: «Ми прагнемо миру! Ми всі – українці! Ми будемо разом!» У акції – декілька адресатів і, відповідно, пропонується декілька варіантів послань. Наприклад, до учнівської молоді та студентів рекомендовано звертатись з такими SMS: «Ми будемо разом! Не припиняй вивчати українську», «На твоєму паспорті має бути тризуб, в якому закодоване слово «воля», - розповіли в департаменті.
Варіанти звернень можуть бути написані як українською, так і російською мовами. Наприклад, такими: «Не думай, что мы стали разными только потому, что ты живёшь дома в Луганске, а я – в съёмной квартире. Мы – луганчане, и мы – украинцы». Або: «Наши парни должны охранять границы Украины, а не линию разграничения». «Они освободили меня от дома, а тебя – от меня, подруга. Может пора уже освободить НАС от НИХ. Вспомни, какой сегодня день!»
Разом з інформацією про акцію прес-служба ОДА поширила звернення голови обласної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня соборності, яке явно перекликається з її месиджем.
«Досить використовувати мову ненависті, настала пора шукати точки дотику! Ми були і залишаємося єдиною Луганщиною, тісно пов’язаною родинними, дружніми і професійними зв'язками. У нас одне минуле і одне, я переконаний, майбутнє!» - наголосив Гарбуз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-