Погоня в Одесі: злочинці збили поліцейського і втекли

Погоня в Одесі: злочинці збили поліцейського і втекли

Укрінформ
Поліція в Одеській області здійснює розшукові заходи, спрямовані на затримання групи зловмисників, які вчиняли крадіжки майна громадян з салонів автомобілів і навмисне збили автомобілем бійця спецпідрозділу поліції біля одеського торгового центру "Епіцентр". 

Інцидент стався сьогодні близько 18 години на вулиці Академіка Вільямса, повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Через зростання кількості крадіжок майна громадян з салонів автомобілів, припаркованих біля торговельних центрів міста, працівники батальйону поліції особливого призначення вирішили перевірити територію, прилеглу до ТЦ "Епіцентр" на вулиці Академіка Вільямса. Їх увагу привернули особи, схожі на розшукуваних за скоєння аналогічних злочинів. А ті сіли в автомобіль і намагалися втекти. Під час погоні обидва автомобілі потрапили в затор на проспекті Небесної сотні, де поліцейські спробували затримати зловмисників. При спробі підійти до автомобіля розшукуваних, водій скоїв наїзд на 32-річного бійця спецпідрозділу поліції і протягнув його 5 метрів", - зазначили в поліції.

У цей момент його напарник, зорієнтувавшись у ситуації, застосував табельну зброю. Щоб не наражати випадкових громадян на небезпеку, поліцейський не став стріляти в зловмисників, а зробив два попереджувальні постріли в повітря. Тим часом переслідуваним вдалося втекти.

Потерпілого поліцейського з травмами різного ступеня тяжкості шпиталізовано.

Тривають розшукові заходи, на встановлення місця перебування та затримання зловмисників орієнтований весь особовий склад поліції Одеського регіону.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв чи тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-