Укрзалізниця запустила додатковий поїзд Одеса-Ізмаїл

Укрзалізниця запустила додатковий поїзд Одеса-Ізмаїл

Укрінформ
Через складні погодні умови, що утруднюють проїзд автошляхами південних районів Одещини, керівництво Укрзалізниці запустило 11 січня додатковий рейс потяга Одеса-Ізмаїл.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-центрі регіональної філії "Одеська залізниця".

"У зв’язку зі складними метеоумовами, закриттям траси Одеса-Рені одеські залізничники призначили додаткові рейси поїзда №686 Одеса-Ізмаїл. Відповідно до затвердженого графіка руху, поїзд досі курсував двічі на тиждень. А відсьогодні потяг курсуватиме щоденно, до 21 січня включно, для перевезення всіх бажаючих пасажирів", - зазначили залізничники.

У прес-службі додали, що 6-8 січня під час заметів на трасі Одеса-Рені одеські залізничники вже пускали два додаткові рейси поїзда №686 Одеса-Ізмаїл.

Як повідомлялося, рішенням оперативного штабу Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Одеській ОДА 11 січня знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на кількох автомобільних дорогах загального користування державного значення. Однак не всі ділянки автодороги М-15 Одеса-Рені розчищено від снігових заметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-