«Біженець з Донецька» повідомив про замінування вокзалу у Дніпрі

«Біженець з Донецька» повідомив про замінування вокзалу у Дніпрі

Укрінформ
У Дніпрі сьогодні вночі чоловік, що представився переселенцем з Донецька, повідомив про замінування залізничного вокзалу. Було евакуйовано 125 осіб, вибухівки не знайдено.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«З приміщення вокзалу евакуювали 125 осіб, після чого експерти-вибухотехніки та кінологи ретельно його обстежили. Жодного вибухового та небезпечного для життя пристрою виявлено не було, повідомлення про мінування залізничного вокзалу виявилося неправдивим», - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначається, що повідомлення про замінування надійшло 10 січня о 1:30 ночі до Дніпровського відділу поліції. Чоловічий голос повідомив, що він біженець з Донецька, і що залізничний вокзал замінований.

Відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Наразі поліція вживає заходи для встановленню та затримання зловмисника. За неправдиве повідомлення про замінування вокзалу йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-