На Херсонщині працює 44 майданчики для відстою автотранспорту

На Херсонщині працює 44 майданчики для відстою автотранспорту

Укрінформ
У зв'язку зі складними погодними умовами на Херсонщині відкрито 44 майданчики для відстою автотранспорту, де водії та їх машини можуть перечекати негоду.

Про це повідомила у п'ятницю прес-служба Херсонської облдержадміністрації з посиланням на інформацію, отриману в Головному управлінні ДСНС в Херсонській області.

"Через різке похолодання й негоду на транспортних шляхах Херсонщини відкрито 44 майданчики відстою автотранспорту. На цих майданчиках автомобілісти можуть перечекати негоду, аби уникнути дорожньо-транспортних пригод і зберегти власне здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Майданчики відкрито на трасі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (у селах Посад-Покровське, Киселівка, Чорнобаївка, Пролетарка, Цукури, селищах Молодіжне, Нова Маячка, Іванівка, місті Олешки), на трасі М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія-Керч (у місті Олешки, селах Раденськ і Зелене), на трасі М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта (у селах Салькове і Чонгар), на трасі Р-47 Херсон-Нова Каховка-Генічеськ (у селах Дар'ївка, Орлове, Тягинка, Софіївка, містах Каховка і Нова Каховка), на трасі Р-57 Цюрупинськ-Гола Пристань-Скадовськ (у селі Гладківка та місті Скадовськ).

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у п'ятницю з 10.00 закрили трасу М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ на ділянці від 177 по 206 кілометр.

Згідно інформації Херсонського обласного центру з гідрометеорології, у зв'язку з переміщенням активного південного циклону 6, 7 та 8 січня на території Херсонської області та міста Херсона очікуються складні погодні умови - сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, сильні хуртовини, на дорогах ожеледиця, снігові замети, снігові накати. Очікується посилення північного вітру до 15-20 м/с, місцями - пориви 25-30 м/с. Очікується також різке зниження температури повітря. 7 січня впродовж доби - до 10-15 градусів морозу, 8 січня вночі - до 15-20 градусів морозу, вдень - до 8-13 градусів морозу. 9 січня на Херсонщині очікується послаблення та припинення небезпечних погодних явищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-