На Миколаївщині безробітних вчать знаходити роботу за допомогою мультиків

На Миколаївщині безробітних вчать знаходити роботу за допомогою мультиків

Укрінформ
У Новобузькому районі Миколаївщини запровадили власний метод для шукачів роботи: їх вчать працевлаштовуватися за допомогою мультфільмів.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївського обласного центру зайнятості.

«У Новобузькому районному центрі зайнятості відбулася презентація перших серій мультсеріалу «Пошук роботи». Ось вже більше місяця Степан Овальченко – герой мультсеріалу - шукач роботи №1. За нього вболівають як безробітні, так і роботодавці, коментуючи його поведінку, аналізуючи його помилки в оформленні резюме», - йдеться у повідомленні.

Після переглядів шести серій серед безробітних було проведено опитування про те, які ж факти з досвіду пошуку роботи головного героя серіалу стали їм в нагоді. Рейтинг «пригод» героя мультсеріалу має такий вигляд: 47% відсотків опитаних найкориснішим для себе вважають досвід Степана в підготовці ідеального резюме, стратегія поведінки під час співбесід виявилась цікавою для 32% респондентів, шляхи виявлення власних критеріїв пошуку підходящого роботодавця стали корисними для 12% шукачів роботи, методи представлення роботодавцю своїх особистих якостей (уважність, ініціативність, стресостійкість) зацікавили 9% безробітних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-