Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб в місті Краматорськ

Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб в місті Краматорськ

Укрінформ
16 грудня  Донецька обласна служба зайнятості спільно з ГО «Всеукраїнська Асоціація Переселенців» провела Ярмарок вакансій для внутрішньо переміщених осіб (далі –  ВПО).

Про це повідомляє Донецька ОДА.

Головною метою заходу було прискорення працевлаштування ВПО, підвищення їх поінформованості про нові форми роботи служби зайнятості з використанням сучасних он-лайн технологій, отримання навичок щодо організації підприємницької діяльності.

Під час заходу спеціалісти Краматорського міського центру зайнятості провели флеш-моб щодо надання послуг служби зайнятості для ВПО. Відбулися презентації відеорезюме, відео-вакансій, відео-презентації підприємств, проведення тренінгу для ВПО щодо започаткування особистої справи.

Учасники ярмарку вакансій були поінформовані про можливості безкоштовної освітньої платформи для навчання основам підприємницької діяльності «Твій бізнес: кроки до успіху», яка реалізується за участю Донецької обласної служби зайнятості та Донецького національного Університету ім. Василя Стуса за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів.

Відвідувачам були запропоновані більш 1500 вакансій та надані консультації з питань працевлаштування, започаткування особистої справи, можливостей професійного навчання, прийняття участі в оплачуваних громадських та інших роботах тимчасового характеру та інших послуг, які надаються державною службою зайнятості.

У роботі ярмарку взяли участь 15 керівників кадрових служб підприємств, Благодійна організація «Карітас Україна», Краматорський штаб допомоги переселенцям із зони АТО «SOS Краматорськ», Норвезька рада у справах біженців, Громадська організація «Країна вільних людей» та організації міста. Захід відвідали майже 300 внутрішньо переміщених осіб, 87 відвідувачів ярмарку отримали направлення на працевлаштування.

Сьогодні служба зайнятості акцентує увагу на принципово новому підході в своїй роботі: підвищенні якості надання послуг безробітним і роботодавцям, індивідуальній роботі з кожним клієнтом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-