Миколаївщина готується зустріти снігову стихію

Миколаївщина готується зустріти снігову стихію

Укрінформ
Миколаївщина готується зустріти снігову стихію: у стан підвищеної готовності приведено всі служби, визначено 29 місць перекриття дорожнього руху, здійснюється оповіщення про негоду, завозяться продукти харчування, працівники соцзахисту проводять подвірний обхід у селах.

Про це йшлося під час сьогоднішньої наради в облдержадміністрації з питань погіршення погодних умов на території області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"ОДА вживає всіх необхідних заходів для забезпечення життєдіяльності Миколаївщини та безпеки її жителів. Всі служби переведені в режим цілодобової роботи в умовах надзвичайної ситуації. Підприємствам транспорту, енергозабезпечення, житлово-комунального господарства, торгівлі, закладам охорони здоров'я рекомендовано організувати свою роботу з урахуванням погіршення погодних умов", - сказав заступник голови Миколаївської ОДА Вячеслав Бонь.

Проведено роботу щодо мобілізації важкої техніки для розчищення доріг, яка знаходиться у користуванні приватних підприємств. Також за потреби буде задіяна техніка військових частин.

Відповідні служби забезпечено пально-мастильними матеріалами для роботи снігоприбиральної техніки та посипними сумішами. Термінали та великі підприємства попереджені про те, щоб під час негоди на автодорогах області не було напливу вантажного транспорту.

За інформацією в.о. начальника Служби автодоріг області Сергія Ткаченка, чотири сусідні області, які межують з Миколаївщиною, підтримують запропонований план дій стосовно можливого перекриття доріг. Дорожні служби спільно з Нацполіцією визначили 29 місць перекриття дорожнього руху в Миколаївській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-