У Генштабі сказали, хто з військових не може розірвати контракт

У Генштабі сказали, хто з військових не може розірвати контракт

Укрінформ
Військовослужбовці, які виконують завдання в зоні АТО, не можуть розірвати контракт за новим законом.

Про це в ефірі радіо "Армія ФМ" заявив в.о. начальника Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України полковник Марк Андрусяк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Під час виконання завдань в зоні АТО ми не передбачаємо звільнення військовослужбовців. Тільки після завершення виконання завдань", - заявив Андрусяк.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку проходження військової служби".

Законом встановлюється, що право на звільнення з військової служби набувають військовослужбовці, які проходять службу за контрактом, дію якого було продовжено понад встановлені строки на період до оголошення демобілізації та які вислужили не менше 18 місяців з дати його продовження. Також звільнитися мають право військові, що уклали контракт на строк до закінчення особливого періоду або до оголошення рішення про демобілізацію та вислужили не менше 24 місяців військової служби за контрактом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-