В Ужгороді продовжили карантин у школах

В Ужгороді продовжили карантин у школах

Укрінформ
В Ужгороді продовжили карантин у школах до 16 січня.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

«Оскільки показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення Ужгорода залишається одним із найвищих в області, було прийнято рішення продовжити карантинні заходи. Обмежувальні протиепідемічні заходи продовжать у дитсадках, триватиме і щоденний моніторинг стану відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів. Навчання у загальноосвітніх закладах та шкільних відділеннях навчально-виховних комплексів міста відновиться 16 січня», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби Ужгородської міськради, із 29 грудня 2016 року по 5 січня 2017 року за медичною допомогою з приводу гострих респіраторних вірусних інфекцій звернулися 642 ужгородці. Порівняно з показниками попереднього тижня, кількість хворих зменшилася вдвічі, разом із тим, рівень захворюваності на 39,2% все ще перевищує рівень епідемічного порогу.

Разом із тим, за даними медиків, станом на 4 січня позитивний приріст захворюваності  порівняно з попереднім днем відмічається на 11 адмінтериторіях (в м.Ужгород, Ужгородському, В.Березнянському, Виноградівському, Свалявському, Воловецькому, Мукачівському, Берегівському, Хустському, Міжгірському, та Рахівському районах).

Наразі найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ за 3 січня зафіксували на  Виноградівщині, Міжгірщині, Берегівщині, Ужгородщині та м.Ужгород. Найменше захворілих реєструється в Рахівському і Тячівському районах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-