На Закарпатті та Львівщині із заметів витягли майже сотню автівок і фур

На Закарпатті та Львівщині із заметів витягли майже сотню автівок і фур

Укрінформ
Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на території Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей. На Закарпатті вони відбуксирували 87 автомобілів, а на Львівщині 8 фур, які застрягли на засніжених трасах.

Про це із посиланням на Укравтодор повідомляє прес-служба ДСНС.  

«Станом на 08:00 05 січня на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту залишається обмежений. Транспорт направляється до місць тимчасового відстою транзитного транспорту. Рух легкових автомобілів забезпечено. Рятувальники відбуксирували 87 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. На даний час робота по буксируванню транспортних засобів триває. Для буксирування від ДСНС залучено 15 одиниць техніки та 50 рятувальників», - йдеться у повідомленні.

Електропостачання у всіх населених пунктах забезпечено.

Наслідки сходження лавин на проїжджу частину автодороги місцевого значення між населеними пунктами Широкий Луг - Нересниця, Тячівського району та на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами с.Красна та смт.Усть-Чорна в ур.Печейда Тячівського району ліквідовані.

Над ліквідацією наслідків сходження лавини на автодорогу місцевого значення Колочава-Хуст між населеними пунктами с.Вільшани, Хустського району та с.Мерешор Міжгірського району працюють рятувальники державного пожежно-рятувального поста с. Колочава та 2 одиниці снігоочисної техніки Міжгірського та Хустського райавтодору.

На території Львівської області рятувальники витягнули з снігових заметів 8 великовантажних автомобілів, встановлено та обладнано стаціонарний пункт обігріву, створено два пересувних пункти обігріву.

На території Івано-Франківської області у напрямку Закарпатської області (Вишківський та Яблуницький перевали) забезпечено проїзд транспортних засобів. За інформацією Укравтодору, дороги знаходяться у проїжджому стані.

Водночас, 5 січня очікується хмарна погода. Часом сніг, вночі місцями сильний (переважно в горах), на дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-західний, 7 - 12 м/с, вночі та вранці пориви 15 - 20 м/с, хуртовини. Температура повітря впродовж доби 2 - 7° морозу, в другій половині дня зниження температури до 10 - 12° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-