На Житомирщині розслідують ДТП за участю поліцейського

На Житомирщині розслідують ДТП за участю поліцейського

Укрінформ
Головне управління Нацполіції в Житомирській області розпочало службове розслідування ДТП, яка сталася напередодні за участі службового автомобіля поліції та ВАЗ 2109. У результаті постраждали водій і пасажирка ВАЗу.

Про це повідомляє прес-служба главку поліції в Житомирській області. 

"Попередньо встановлено, що близько 17-ї години 1 січня на автодорозі Майдан Копищанський-Котлярка у Ємільчинському районі при зустрічному роз’їзді відбулося зіткнення службового автомобіля поліції Niva Chevrolet під керуванням 23-річного працівника одного з територіальних підрозділів ГУНП Житомирщини, та автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 24-річного місцевого жителя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗівки та його пасажирка отримали тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Водночас головне управління Нацполіції в Житомирській області розпочало службове розслідування, за висновком якого буде прийнято рішення стосовно керманича-поліцейського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-