У Харкові розслідують обставини ДТП, у якій вижила лише трирічна дівчинка

У Харкові розслідують обставини ДТП, у якій вижила лише трирічна дівчинка

Укрінформ
Обставини смертельного ДТП на окружній дорозі, де загинули три члени сім'ї і в живих залишилася тільки трирічна дівчинка, розслідуються за статтею, пов'язаною з порушенням правил дорожнього руху.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"Факт ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею, пов'язаною з порушенням правил дорожнього руху, що призвело до смерті двох і більше осіб", - зазначив Никоненко.

За його словами, проводяться первинні слідчі дії.

Що стосується суті події, то, стало відомо, 2 січня близько 4:30 на кільцевій дорозі зіткнулися автомобілі Mitsubishi Lancer і Audi Q7. На місці загинули 37-річний водій Mitsubishi, його 34-річна дружина та їх 16-річний син. В лікарню було доставлено їх 3-річну дочку. Госпіталізовано також 50-річного водія Audi, він у реанімації.

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня Київський райсуд Харкова відправив у СІЗО без права на заставу 36-річного водія автомобіля Toyota Prado, який на окружній врізався в автомобіль "ВАЗ 2102", в якому знаходилися троє дорослих і 8-місячна дівчинка. Дитина загинула на місці, її батьків було госпіталізовано, причому батько дівчинки через добу помер від травм. Пасажир цієї машини не постраждав. Винуватця ДТП, який намагався втекти, затримали на місці, у його крові було 1,71 проміле алкоголю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-