Деталі стрілянини в Хмельницькому: поліцейський убив злочинця

Деталі стрілянини в Хмельницькому: поліцейський убив злочинця

Укрінформ
У п'ятницю зранку в центрі Хмельницького поліцейські застосували табельну зброю при спробі затримати чоловіка, який нападав на людей із заточкою. Чоловік, який намагався втекти з місця злочину, помер від пострілу патрульного.

Про це повідомив речник патрульної поліції міста Роман Мартинюк, інформує Depo.Хмельницький.

"Чоловік розмахував руками і просив поліцейських зупинитись. Коли патрульні вийшли зі службового автомобіля, з двору будинків вибіг іще один чоловік, в руках якого був предмет, схожий на заточку. Обличчя в нього було закривавлене. Побачивши поліцейських, він почав на них бігти", - зазначив Мартинюк.

За свідченнями очевидців, цей громадянин нападав на людей у дворі одного з будинків по вул. Тернопільська. Люди намагалися самостійно його затримати, але їм це не вдалось. Тоді вони побачили екіпаж патрульних і звернулись за допомогою.

"Оцінивши небезпечну ситуацію, один з поліцейських зробив попереджувальний постріл з табельної зброї в повітря. Після цього чоловік не зупинився і почав далі рухатись на працівників поліції. Тоді ще пролунав один постріл, куля влучила в ногу нападника. Проте він впав і далі продовжував рухатися на поліцейських. Патрульні намагались його затримати, після невдалої спроби застосували ще раз табельну зброю", - повідомив Мартинюк.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю зранку в центрі Хмельницького сталася стрілянина. За даними очевидців події, пролунало щонайменше п'ять пострілів. 

Фото: Depo.Хмельницький

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-