У Чернівцях відкрили готель для котів

У Чернівцях відкрили готель для котів

Укрінформ
Готель для котів відкрили у Чернівцях, він розрахований на перебування тварин на той час, коли їхні господарі їдуть на відпочинок. Наразі у готелі вже є кілька постояльців.

Про це кореспонденту Укрінформ повідомив директор Чернівецького притулку для тварин Василь Виноградов.

"Саме у період новорічно-різдвяних свят багато буковинців хочуть поїхати відпочити, а от домашнього улюбленця залишити ні з ким. Для таких випадків ми вирішили відкрити готель", - каже Виноградов.

Готель облаштували в одному з кабінетів кабінеті Чернівецького притулку для тварин. Вартість доби проживання у готелі – 40 гривень. У цю суму входить харчування та догляд за домашніми улюбленцями.

"Тільки домівку-підстилку господарі приносять з дому. Кожен кіт звик до свого місця і не варто його залишати без нього. Годувати підопічних намагаємося звичною для них їжею. Наприклад, якщо кіт звик до корму, годуємо кормом, якщо до каш і м`яса - варимо йому ці страви" - розповідає Валерія Бреник, диспетчер «Притулку для тварин».

Створювати готель для собак у «Притулку для тварин» наразі не планують. Це потребує більшої площі і спеціальних умов.

"Коти потребують менше місця, - пояснює Виноградов. – Я вважаю, що пропонуючи послуги готелю, ми повинні створити тваринкам умови, не гірші за домашні. Собакам наразі такі умови запропонувати не можемо. Але на перспективу обов`язково працюватимемо в цьому напрямку".

У 2017 році працівники планують відкрити у готелі ігрову кімнату для котів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-