Поліція Одеси заявляє, що завадила теракту на кшталт Ніцци і Берліна

Поліція Одеси заявляє, що завадила теракту на кшталт Ніцци і Берліна

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві 42-річної жінки та її маленької доньки планував скоїти в Одесі гучний злочин з масовими жертвами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області. 

"В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що зловмисник мав намір скоїти гучний злочин. В його планах було скоїти наїзд на великий натовп людей в Одесі", - зазначили у поліції.

За даними правоохоронців, саме тому зловмисник після вбивства в Овідіополі сів у вантажний автомобіль і рушив до обласного центру. Під час руху по трасі скоїв ДТП, але не зупинився. 

Щоб запобігти кровопролиттю, поліцейські заблокували в’їзд до Одеси й почали переслідувати зловмисника, змусивши його змінити напрямок руху якнайдалі від обласного центру. Проте зловмисник виїхав у поле і зумів відірватися від переслідування. А після того, як його вантажівка застрягла в оранці, він покинув її та побіг полем.

Наразі місце, де востаннє бачили зловмисника, оточено. Тут працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи та військовослужбовці Національної гвардії. Розшукові заходи тривають.

Тим часом у ЗМІ стали з'являтися версії щодо причин скоєння жахливого злочину. За однією з них, підозрюваний хотів поквитатися з братом 42-річної убитої - впливовим одеським податківцем. Зокрема, за інформацією місцевих журналістів, зловмисник спочатку прийшов у особняк податківця, проте будинок був порожній: господар з родиною відпочиває у Карпатах. Зловмисник підпалив оселю, після чого пробрався у будинок сестри податківця, де розправився з нею та її дворічною донькою, і теж його підпалив. Потім сів у вантажівку "MAN", що належить родині, і виїхав з Овідіополя в напрямку Одеси. А чоловік убитої жінки в цей час гасив палаючий будинок брата дружини, пише одне з видань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-