Штаб повідомив про нові обстріли на Світлодарській дузі

Штаб повідомив про нові обстріли на Світлодарській дузі

Укрінформ
Бойовики з півночі 6 разів обстрілювали позиції сил АТО на Світлодарській дузі.

 Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів заступник начальника прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Волошин.

"Ніч пройшла неспокійно. На 7:00 ранку взагалі в зоні АТО зафіксовано 9 обстрілів, 6 з них - по наших позиціях на Світлодарській дузі. Перевіряють інформацію про те, що знову бойовики намагалися штурмувати наші позиції", - каже Волошин.

За його словами, за добу в зоні АТО зафіксовано 19 обстрілів, і більше всього на Світлодарській дузі.

"Ситуація там залишається складною. Взагалі в зоні АТО за минулу добу зафіксовано 19 обстрілів і більше всього на Світлодарській дузі. Вчора двічі бойовики намагалися штурмувати під прикриттям мінометів, а також артилерії. Вчора ввечері, о 22:00, вони також збільшили інтенсивність обстрілів", - розповів представник Генштабу.

Волошин розповів, що втрати серед українських військових є, але уточнення будуть пізніше.

"На жаль, є втрати серед українських військових. Про них буде повідомлено представником Міністерства оборони з питань АТО трохи пізніше. Але кажуть, що вчора бойовики вперше за довгий час вели обстріли з 152-міліметрових артилерії по населених пунктах. Таких три обстріли - два з них у першій половині дня, а після обіду також обстрілювали населений пункт Миронівський", - зазначив він.

18 грудня в результаті бою на Світлодарській дузі загинули 5 українських військовослужбовців. Через кілька днів повідомлялося, що бойовики намагалися прорвати оборону ЗСУ на вказаному напрямку. Вчора глава РНБО Олександр Турчинов заявив, що українська сторона перейшла в наступ і зайняла нові позиції на Світлодарській дузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-