АТО: у Луганському бойові дії тривали 12 годин поспіль

АТО: у Луганському бойові дії тривали 12 годин поспіль

Карта
Укрінформ
Найбільш неспокійною ситуація в АТО залишається на Маріупольському напрямку, а саме на приморських рубежах (ділянка фронту Павлопіль - Широкине).

Про це брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"У Красногорівці та Павлополі відбулися мінометні обстріли з боку НЗФ, у Новогригорівці - артилерійський. Це сталося під час вечірніх сутінків та після них... Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів, зокрема 4 - з важкого озброєння", - зазначив він.

За словами Мотузяника, на Луганському напрямку основні бойові дії вчора велися у Станиці Луганській. Противник надвечір обстрілював наші позиції понад 3 години. Крім того, противник порушив режим "тиші" на Бахмутській трасі (Оріхове), а також у Попаснянському районі.

"Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 4 ворожих обстріли", - сказав він.

Речник наголосив, що на Донецькому напрямку, як і раніше, головною гарячою точкою залишається Луганське.

"На цих позиціях вчора бойові дії велися з перервами близько 12 годин. Ворог масово застосовує важке озброєння: по наших позиціях випущено близько 300 мін та близько 30 артснарядів. Також дуже неспокійно в Авдіївці. Відбулося 2 потужні перестрілки між силами АТО та окупантами, які загалом тривали майже 5 годин. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний будинок та знищено господарські будівлі. Люди не постраждали", - повідомив Мотузяник.

Він додав, що противник також порушив режим тиші в Новгородському, Крутій Балці та на позиції "Шахта Бутовка".

Карта ситуації в АТО від РНБО

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-