Приват у Харкові: ажіотажу немає

Приват у Харкові: ажіотажу немає

Укрінформ
У банкоматах ПриватБанку в центрі міста, у тому числі на вулиці Сумській і  Університетській, грошей немає, як немає і ажіотажу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На 15:00 у банкоматах Привату, розташованих на центральній Сумській вулиці - від парку ім. Горького до площі Конституції, а також на вулиці Університетській - грошей немає, за винятком торговельного центру "Плаза", що на Сумській, 6, де в черзі до банкомату стоять не більше десяти осіб. У відділеннях банку клієнтів просять не хвилюватися і відправляють по інших адресах. Проте в банкоматах в районі метро "Холодна гора", що в Холодногірському районі, вже з'явилися таблички: "Грошей немає".

У той же час, електронний "ПриватБанк-24" здійснює, за словами клієнтів, банківські операції щодо поповнення вкладів і переказу грошових платежів в інші міста країни.

Як повідомили в прес-службі Головного регіонального управління ПриватБанку, всі відділення банку на Харківщині відкриті, і прибуткові операції виконуються, хоча картки тимчасово не обслуговуються: "Протягом дня можливі технічні перерви через інвентаризацію рахунків клієнтів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-