У бою на Світлодарській дузі загинули п'ятеро українських військових

У бою на Світлодарській дузі загинули п'ятеро українських військових

Укрінформ
Сили АТО здолали бойовиків на Світлодарській дузі, але в бою загинули п'ятеро українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Починаючи з 5.50 в районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, російсько-окупаційні найманці намагалися вибити наші передові підрозділи із займаних позицій. Для цього противник значними силами спробував здійснити обхідний маневр наших опорних пунктів. Однак його наміри були вчасно викриті, розпочався бій під час якого наміри окупантів було зірвано. У ході двогодинного бою наші підрозділи вмілими діями нанесли бойовикам поразку", - йдеться в повідомленні.

У бою українська армія зазнала втрат.

"П'ять військовослужбовців загинули, а шість поранено - четверо бійців отримали легкі поранення і два - середньої ступені тяжкості. Усім постраждалим надана кваліфікована медична допомога", - зазначили в штабі.

За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 чоловік вбитими та до 30 поранених.

У штабі також поінформували, що з початку доби бойовики продовжували обстріли наших позицій, переважно на Маріупольському та Донецькому напрямках. 

"На Маріупольському – зі 122 міліметрової артилерії було обстріляно Широкине. З мінометів різних калібрів – Талаківку, Водяне, Гнутове, Широкине. З стрілецької зброї – Павлопіль. По Мар’їнці вогонь вів снайпер. По Широкиному – танк. Наші позиції в районі Новоолександрівки, що на Луганському напрямку потрапили під вогонь гранатометів та великокаліберних кулеметів", - розповіли в прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-