Експерта місії Євросоюзу в Одесі пограбували іноземець і безхатченко - поліція

Експерта місії Євросоюзу в Одесі пограбували іноземець і безхатченко - поліція

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси розкрили розбійний напад на експерта місії Євросоюзу з надання прикордонної допомоги Україні та Молдові.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції.

"Близько 3-ї години ночі двоє невідомих напали на іноземного громадянина біля залізничного вокзалу Одеси, спричинивши тілесні ушкодження й відкрито заволодівши його майном. 47-річного громадянина Німеччини - митного експерта місії Євросоюзу з надання прикордонної допомоги Україні та Молдові - було доставлено до лікарні. Двох зловмисників, один з яких не має громадянства, а інший є іноземцем, слідчо-оперативна група поліції затримала", - зазначили у відділі комунікацій.

Встановлено особи зловмисників, які скоїли розбійний напад. Ними виявилися 38-річний чоловік без певного місця мешкання та 18-річний громадянин сусідньої держави. За цим фактом слідчі Приморського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі обидва правопорушники затримані в порядку ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчинені злочину. Згідно з санкцією інкримінової статті, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Зараз затриманих перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, вирішується питання про обрання їм судом запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-