Одіозний депутат повідомив ЗМІ про побиття

Одіозний депутат повідомив ЗМІ про побиття "Дідами Морозами"

Укрінформ
У Миколаєві троє невідомих у масках Дідів Морозів побили депутата обласної ради Федора Барну, якого свого часу однопартійці змусили вийти з фракції БПП.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«До нас надійшла заява від перехожих про бійку на вулиці Космонавтів. На місце події виїхала поліція. Постраждалим дійсно виявився депутат облради Барна, хоча сам він заяви у поліцію не писав, а відразу поїхав до лікарні, де нині проходить обстеження. Про всі деталі і кваліфікацію події повідомимо трохи згодом», - сказали у відділі комунікації.

Як стало відомо, сам Барна звернувся по телефону до одного з місцевих інтернет-видань і повідомив про своє побиття. За його словами, вранці 15 грудня в офісному приміщенні на вулиці Космонавтів на нього напали троє невідомих у масках Дідів Морозів і побили. Він нібито отримав травму голови і ноги. Після нападу невідомі зникли на автомобілі Lanos.

Варто зазначити, що депутат Барна добре відомий у Миколаєві своєю одіозною поведінкою. На останніх сесіях облради він поводив себе досить зухвало і вимагав відставки чинної голови облради Вікторії Москаленко.

Крім того, 10 червня під час засідання сесії обласної ради він відзвітував невідомій особі під кличкою «Мультик» (так у Миколаєві називають відомого кримінального авторитета – ред.), що пролобіював питання надання гірничого відводу ТОВ «Південний кар'єр» для розробки родовища пісків «Вознесенське 1».

Журналіст інтернет-видання зняв смс-переписку депутата з невідомим абонентом просто під час голосування. Коли Барна побачив, що його переписку сфотографували, то намагався відкупитися, запропонувавши журналісту гроші. А коли домовитися не вдалося, то вийшов на трибуну сесії і заявив, що його шантажують.

Після цього інциденту фракція БПП виступила з вимогою, щоб Барна вийшов з фракції. Під тиском однопартійців він залишив фракцію, але депутатського мандата так і не здав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-