Манчестер-Зоря: на вулиці Одеси вивели 1500 поліцейських

Манчестер-Зоря: на вулиці Одеси вивели 1500 поліцейських

Укрінформ
Півтори тисячі поліцейських забезпечують правопорядок на вулицях Одеси сьогодні, 8 грудня, перед футбольним матчем між командами "Манчестер Юнайтед" - "Зоря", який відбудеться о 20 год. на стадіоні "Чорноморець".

Про це в четвер розповів журналістам заступник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Сергій Махотін.

"Правоохоронці належно підготувалися до патрулювання вулиць та забезпечення правопорядку біля стадіону під час матчу Ліги Європи з урахуванням того, що до Одеси прибули для підтримки "Манчестер Юнайтед" близько 2 тисяч англійських фанатів. Усього задіяно півтори тисячі поліцейських, в тому числі відряджених до Одеси з інших областей України. Всі чудово розуміють, в тому числі наші "ультрас", що проведення матчів такого рівня на території нашої держави і міста - велика відповідальність. До патрулів на вулицях Одеси приставлені перекладачі, яких надав університет МВС", - зазначив Махотін.

Крім того, поліцейські підтримують постійний зв'язок з групою прибулих британських правоохоронців та керівництвом фан-клубу "Манчестер Юнайтед". Зараз патрулі чергують біля стадіону та готелів, де зупинилися британці, а надвечір забезпечуватимуть правопорядок у місцях масового скупчення футбольних фанатів, в тому числі на вулицях, що ведуть до стадіону "Чорноморець". Висловили бажання надати допомогу в охороні порядку також активісти "Самооборони майдану".

Іноземних уболівальників буде доставлено на стадіон в автобусах, які супроводжуватимуть  співробітники поліції та Нацгвардії України. "Сподіваємося, що вдасться уникнути будь-яких сутичок між уболівальниками команд, а в УЄФА і Федерації українського футболу не буде до нас претензій", - підсумував Махотін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-