У НСК

У НСК "Олімпійському" підрахували збитки від погрому ультрас

Укрінформ
Погроми вболівальників турецького "Бешикташа" на матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо" обійдуться НСК "Олімпійський" в близько 1 млн грн.

Про це повідомив директор з питань зовнішніх зв'язків головної спортивної арени країни Віктор Анісімов, передає "Динамо Київ".

"Ми поки ще продовжуємо оцінювати завдані стадіону шкоди, але вже зараз відомо, що зламано близько 300 пластикових крісел. Вартість кожного з них - близько трьох тисяч гривень. Крім того, зламані пластикові урни, огорожі, пошкоджена медіа-трибуна", - сказав Анісімов.

Що стосується суми збитків, то її поки складно визначити, але за словами функціонера, вона буде точно не меншою, ніж один мільйон гривень.

"Вивчаємо ситуацію на предмет інших пошкоджень. Спеціальної комісії ще належить назвати точну суму нанесеного збитку, але вже зараз можна точно сказати, що вона буде не менше мільйона гривень", - зазначив Анісімов.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва, поблизу Майдану Незалежності, почубилися фанати футбольного клубу "Динамо" та вболівальники турецької команди "Бешикташ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-