Харківщину замело – товщина снігового покриву вже 35 см

Харківщину замело – товщина снігового покриву вже 35 см

Укрінформ
У зв'язку з тим, що за ніч Харківщину засипало снігом завтовшки 35 см, усі служби життєзабезпечення регіону працюють у посиленому режимі.

Про це розповів журналістам перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Снігопад розпочався о 22 годині 2 грудня в Красноградському, Валківському, Коломацькому, Краснокутському, Богодухівському, Нововодолазькому районах, а вже о 2 годині 3 грудня сніг випав у всіх районах області. Станом на 10 годину ранку опади посилюються при південно-східному вітрі зі швидкістю 15-20 м/с. Товщина снігового покриву по різних районах області становить від 15 до 35 см", - зазначив Пляка.

За його словами, зараз на дорогах області працює 280 одиниць техніки, задіяно 312 робітників. За останню добу шляховики використали 1700 кубометрів піщано-соляної суміші і 82 тонни солі.

"Окрім техніки облавтодору, задіяна техніка інших підприємств районів у кількості 117 одиниць. Особливу увагу приділяємо аварійно небезпечним ділянкам (спускам, підйомам), маршрутам з найбільшою інтенсивністю руху, автомобільним дорогам державного значення і в'їздам до районів. Зараз усі керівники служби на виїзді в районах області, перевіряють хід робіт", - додав Пляка.

Як розповіли в АК "Харківобленерго", зараз в області немає аварійних відключень через негоду, налипання снігу не спостерігається: "Обленерго працює в посиленому режимі, спеціалісти готові усувати можливі несправності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-