До переробки львівського сміття можуть долучитися словаки

До переробки львівського сміття можуть долучитися словаки

Укрінформ
Словацька фірма "Fecupral" розглядає можливість співпраці з Львівщиною в утилізації твердих побутових відходів.

Про це йшлося на зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з генеральним директором "Fecupral" Штефаном Ганіговським, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша компанія працює у галузі збору, сортування, а також переробки небезпечних відходів. У 2000 році створено сміттєспалювальний завод для небезпечних відходів, який призначений для прямого двоступеневого безперервного спалювання твердих, пастоподібних, а також рідких відходів. Компанія може бути корисною у таких напрямках як спалювання небезпечних відходів, утилізація відпрацьованих розчинників, переробка відпрацьованих масел, утилізація ртутних люмінесцентних ламп і трубок, сушіння деревини, поховання медичних відходів тощо", - розповів  Ганіговський.

Очільник Львівщини озвучив інформацію про земельні ділянки, які облдержадміністрація обрала для будівництва майбутнього комплексу із переробки ТПВ. Зазначив і те, що до 10 грудня ЛОДА планує оголосити конкурс на визначення інвестора для будівництва цього підприємства.

Сторони домовились, що Львівська ОДА надасть дані представникам компанії щодо кількості та видів твердих побутових відходів на території області. В свою чергу словаки запросили львів`ян відвідати свої заводи та ознайомитись із технологіями переробки ТПВ, які вони застосовують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-