Штаб: Під Новозванівкю стався бій

Штаб: Під Новозванівкю стався бій

Карта
Укрінформ
Загалом за минулу добу на Луганському напрямку сталося 8 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння, та бойове зіткнення.

Про це заявив у суботу на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"На Луганському напрямку доба почалася з бойового зіткнення під Новозванівкою. Бій тривав близько півгодини і завершився вдало: з нашого боку – без втрат. Решту доби противник порушував режим тиші у Новоолександрівці та Кримському. Один з обстрілів був мінометним", - зазначив Лисенко.

Він додав, що на Донецькому напрямку бойові дії велися на Світлодарській дузі та в авдіївській промзоні. Противник двічі застосовував міномети. Вже традиційно, деякі ворожі обстріли буди достатньо тривалими – більше 2,5 годин. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 2 – із застосуванням мінометів.

Водночас на Маріупольському напрямку тривають масштабні обстріли з боку противника на приморських рубежах. "Йдеться про ділянку фронту Павлопіль – Широкине, де по наших позиціях вчора було випущено понад 40 мінометних мін та кілька артснарядів. Основний сеанс обстрілів відбувся під час вечірніх сутінків – між 15 та 17 годиною. Вчора бойовики знову обстріляли КПВВ "Мар’їнка", внаслідок чого пропускні дії на цьому коридорі тимчасово призупинялися. Також противник порушував режим тиші у Докучаєвську. У Красногорівці вчора було тихо", - зазначив речник Міноборони з питань АТО.

Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 23 ворожі обстріли, зокрема 9 – з важкого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-