Вбивство працівника слідчого ізолятора Мамчура замовила ФСБ - Луценко

Вбивство працівника слідчого ізолятора Мамчура замовила ФСБ - Луценко

Укрінформ
Вбивство працівника Рівненського слідчого ізолятора Івана Мамчура 16 вересня поточного року було скоєне на замовлення Федеральної служби безпеки Російської Федерації.

Це було встановлено у ході слідства, заявив під час прес-конференції генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час спроби перетину державного кордону 17 листопада був затриманий один із підозрюваних у вбивстві Олексій Смородінов. Він житель Маріуполя і хотів потрапити на територію Російської Федерації з Харківської області. Смородінов в усній бесіді зі слідчим сказав, що вчинив вбивство Мамчура на замовлення органів ФСБ Російської Федерації, оскільки Мамчур раніше проходив військову службу у спецпідрозділах Збройних сил України у зоні АТО», - сказав Луценко.

Він нагадав, що вбивство Мамчура було скоєне 16 вересня поточного року у коридорі житлового будинку в місті Рівне. На думку генпрокурора, викрадення колишнього працівника ФСБ Іллі Богданова та вбивство Мамчура є свідченням того, що Росія на території України розгортає мережу терористичних актів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-