У Краматорську довелося побудувати сховище для вилученої зброї - Аброськін

У Краматорську довелося побудувати сховище для вилученої зброї - Аброськін

Укрінформ
У місті Краматорську Донецької області у зв'язку великою кількістю зброї та боєприпасів, що постійно вилучаються з незаконного обігу,  довелося побудувати спеціальне сховище.

Про це сказав сьогодні у Маріуполі на прес-конференції "Два роки в зоні бойових дій. Результати роботи поліції Донеччини" начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області Вячеслав Аброськін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам довелося побудувати ціле сховище у Краматорську, де ми зберігаємо вилучену зброю і боєприпаси до ухвалення рішення судом щодо цих вибухонебезпечних і вогнепальних предметів", - сказав керівник обласної поліції.

Він відзначив, що тільки з початку поточного року правоохоронці вилучили з незаконного обігу 146 одиниць зброї і 0,5 мільйона - боєприпасів.

Аброськін підкреслив, що кількість вилученої зброї постійно збільшується. "Ми все-таки знаходимося на війні і досить велика кількість знаходиться зброї у незаконному обігу", - сказав він.

За його словами, попереджуючи злочини, пов'язані з вивезенням бойової зброї на територію мирної України, поліція Донеччини робить свій серйозний внесок у безпеку країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-